GEURKAARSEN AM-PM PIET BOON BY SERAX

Samen met Serax lanceerde Piet Boon voor het eerst een serie geurkaarsen. Mooie, strakke potten met vier geuren, voor elk moment van de dag. Van fris in de ochtend tot intens en zoet in de avond.

Geur speelt een belangrijke rol in het creëren van sfeer en de beleving van een interieur. Speciaal voor serax ontwikkelde Piet Boon 4 geurkaarsen, geinspireerd op de 4 momenten  van de dag die plaatsvinden tussen ochtend en avond: 7AM, 10AM, 6 PM en 11 PM. De geurenkaarsen Piet Boon by Serax varieren in karakter en intensiteit, waardoor ze perfect passen bij elke stemming. Ook de kleur van de geurkaars is aangepast aan het moment van de dag.

7AM

7 AM: de morgen komt met een belofte van een nieuwe dag vol productiviteit. Word wakker en wentel je in de frisse geur van vers gewassen, fluweelzachte lakens. Een geur die simpel en ongecompliceerd is. Gun je zintuigen de tijd om te ontwaken en de positieve energie van een nieuwe dag te voelen.

10AM

10 AM: Je kunt de hele wereld aan. Sluit je ogen en geeft jezelf over aan een zintuigelijke onderdompeling. Een unieke, zuivere geur. Puur natuur. Ontspan je en herlaad je mentale energie. De wereld wacht op je

 

6PM

 

6 PM: De avond is het laatste stukje van de dag en het begin van de nacht. De zon gaat onder en het wordt donker. Een moment vol energie en het gevoel van succes. Een krachtige geur vol energie.

11PM

11 PM: De duisternis verdrijft het licht en doordrenkt de nachtelijke lucht met een intens mysterie. Sluit de dag af met een volle, raadselachtige en rijpe geur.

 

Design geurkaarsen Piet Boon by Serax

Behalve de heerlijke geuren is ook het design van de kaarsen prachtig: strak, mat glas in 4 verschillende kleuren met een mooi zwart houten dekseltje. De geurkaarsen zijn Individueel verpakt in een cadeaudoosje. Verkrijgbaar in 3 maten.

 

Over Piet Boon

Piet Boon was al op jonge leeftijd gefascineerd door de wereld om zich heen: verschillende culturen, materialen, bouwtechnieken en architectuurstijlen, maar het meeste nog door het ambacht. Na zijn studie aan de Technische School van Amsterdam ging hij aan het werk als aannemer. Maar al snel groeide hij uit tot een gerenommeerde Nederlandse ontwerper. Vandaag de dag is Studio Piet Boon een internationaal opererend total-concept designbedrijf en levert het bedrijf exterieur-, interieur-, en productontwerpen van het hoogste niveau aan particulieren en bedrijven.

 

Shop hier de Piet Boon by Serax geurkaarsen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 13 =